0681 431550       alexdekock@me.com


Imagine Amsterdam

ONTBIJT

Imagine is een Guesthouse. Het verschil tussen een Guesthouse en een Bed & Breakfast is dat er geen ontbijt wordt geserveerd bij een Guesthouse. Omdat je de beschikking hebt over een kleine keuken en de supermarkt vlakbij is, kun je zelf voor je ontbijt zorgen of gaan ontbijten in één van de leuke ontbijttentjes in de buurt. In de keuken kun je gratis gebruik maken van de aanwezige koffie (nespresso apparaat), thee en diverse soorten zoet beleg.

KAMERS

Imagine biedt twee ruime rookvrije accommodaties op de eerste etage met airco en gratis draadloos internet (WiFi). Je slaapt op comfortabele boxspring bedden van 1.80 m. breed met topdek. Elke kamer heeft een eigen badkamer, uitgerust met wc, wastafel en een bad of douche met shampoo, douchefoam en bodylotion. 

LIGGING

Aan de overkant ligt het beroemde Vondelpark. De verschillende musea zijn op loopafstand; het Van Gogh Museum, het Stedelijk en het Rijksmuseum liggen op ongeveer 1,5 km afstand en zijn te bereiken via het Vondelpark. De tramhalte Jan Pieter Heijestraat ligt op 150 meter afstand en biedt een directe verbinding met het Centraal Station, dat in 20 minuten te bereiken is. De Film- en Foodhallen zijn dichtbij en ook het Leidseplein is op loopafstand.  Vanuit het Leidseplein zijn andere interessante en leuke plekken, zoals de Jordaan, de negen straatjes, de Hermitage, de Heineken Experience en de Westergasfabriek makkelijk bereikbaar. Of breng een bezoek aan één van de diverse dagmarkten, zoals de Albert Cuyp of de Dappermarkt. Als je liever fietst door Amsterdam, dan kan dit uiteraard ook; vlak naast ons huur je een fiets.